27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerAVM HaberleriVan AVM'yi 3 Ayda 2 Milyon Kişi Ziyaret Etti

Van AVM’yi 3 Ayda 2 Milyon Kişi Ziyaret Etti

Van AVM’yi 2017 yılının ilk üç ayında 2 milyon kişi ziyaret etti. Ziyaretçi sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25 artış gösterdi…

Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen Van AVM yılın ilk 3 ayında 2 milyon kişiyi ağırlayarak büyük bir başarıya imza attı. VAN AVM’de geçen yılın aynı dönemine göre ziyaretçi sayısı yüzde 25, faaliyet gösteren 90 mağazanın toplam cirosu ise yüzde 75 arttı.

15 ay önce kapılarını açan Van AVM’yi açıldığından beri 7.2 milyon kişi ziyaret etti. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu şehirleri içinde en genç olmasına rağmen en çok ziyaretçi alan VAN AVM büyük markaların mağazaları, şık restoranları, kafeleri ve birbirinden renkli etkinlikleriyle bölgenin çekim merkezi olmayı hedefliyor.

VAN AVM olarak çıtayı çok daha yukarı taşımaya kararlı olduklarını ifade eden Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “Hedefimiz Van AVM’de 2017 sonunda, yeni eklenecek markalarımızın yaratacağı enerjiyle ziyaretçi sayısını ve ciroyu daha üst seviyelere çıkarmak olacaktır” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz