11 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriCK Boğaziçi Elektrik Borç Silme Kampanyası Başladı

CK Boğaziçi Elektrik Borç Silme Kampanyası Başladı

CK Boğaziçi Elektrik 325 bin abonenin borçlarını kapatabilmesi için büyük bir kampanya başlattı. İşte CK Boğaziçi Elektrik borç silme kampanyasının detayları…

Türkiye’nin 81 ilinde 4,5 milyon aboneye hizmet veren CK Boğaziçi Elektrik müşterilerinin geçmişten gelen borçlarını ödeyebilmeleri için borç silme kampanyasını başlattı.

CK Boğaziçi Elektrik “Silelim Gitsin” kampanyasıyla yaklaşık 325 bin aboneye toplam 1,9 milyar liralık borcunu kapatabilmesi için büyük fırsat sunuyor. CK Boğaziçi Elektrik 1,4 milyar liraya ulaşan alacağını silerken, anapara üzerinden de yüzde 35’e varan oranlarda indirim uyguluyor.

Nisan 2013’ten önceki döneme ait borçların sileneceği kampanyadan www.silelimgitsin.com adresinden borç sorgulama yapılabiliyor ve anapara ve faizi ile birlikte borç miktarı öğrenilebiliyor.

Kampanya çerçevesinde Şubat 2007 ve öncesine ait borçların tamamında anaparanın yüzde 35’e kadarı, Mart 2007 ile Nisan 2013 dönemleri arası borçlarda ise anaparanın yüzde 25’e kadarı silinebilecek.

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 30 Haziran’a kadar CK Boğaziçi Elektrik Müşteri İşlem Merkezleri, Müşteri Hizmet Merkezleri, çağrı merkezi, mobil uygulama, www.ckbogazici.com.tr veya www.silelimgitsin.com internet adreslerine başvuru yapmaları gerekiyor. Kampanya kapsamında ödeme işlemleri ise bu adreslerin yanı sıra anlaşmalı bankalar ve PTT şubelerinden yapılabiliyor. Peşin ödeme ve kredi kartı ile tek çekim veya 9 taksite kadar ödeme imkanı sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz