29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaDiğerDekorasyonTureks Stone Aquaforte İle Banyolara Renk Geldi

Tureks Stone Aquaforte İle Banyolara Renk Geldi

Tureks Stone, Osmanlı motiflerini aquaforte tekniği ile mermere uygulayıp bitkisel boyalar veya altın yapraklarla kaplayarak banyolara taşıyor…

Tureks Stone, Aquaforte koleksiyonunda yer alan rengarenk ürünleriyle banyoları baştan yaratıyor. Banyo dekorasyonu için en ideal ve sağlıklı tasarım malzemesi olan mermeri, doğadan renkler ve Osmanlı tekstil motifleri ile buluşturarak özgün bir çizgi yakalayan Tureks Stone, banyolara göz alıcı bir şıklık kazandırmayı başarıyor.

Dünyada jeans ve kumaş üretiminde kullanılan bitkisel pigmentlerle boyanmış İndigo serisi ile Osmanlı motiflerinin aquaforte tekniği ile mermere uygulanıp bitkisel boyalar veya altın yapraklarla kaplanmasıyla doğan Textile serisi, firmanın dünya çapında yoğun ilgi gören ürünleri arasında yer alıyor.

Gelenekselden esintiler, doğadan renkler
Farklı dekorasyon tarzlarıyla yüksek uyum yakalamayı başaran Tureks Stone’un Aquaforte koleksiyonu; Ottoman Textile Gold, Ottoman Textile İndigo, Ottoman Textile Ocra ve Ottoman Textile Rose modellerinin yanı sıra, pençeli renk ve lekelerden oluşan İris ve Chesnut Tourillon, Ocra, İndigo ve Coal olmak üzere 15 farklı seriden oluşuyor.

Banyoların farklı boyutları göz önüne alınarak 10×10, 10×30.5, 30.5×30.5 ve 30.5×61 cm ebatlarında üretilen özel koleksiyon, banyolarda alışılagelmiş beyaz mermer kullanımına çarpıcı bir alternatif sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz