16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriTema İstanbul'un Yeni Etap Daireleri İçin Ön Talep Toplanıyor

Tema İstanbul’un Yeni Etap Daireleri İçin Ön Talep Toplanıyor

Tema İstanbul’un ikinci konut etabındaki daireler için ön talep toplanıyor. Projenin Eylül-Ekim aylarında görücüye çıkması bekleniyor…

Mesa, Artaş, Kantur ve Akdaş ortaklığında yaşama geçirilen Tema İstanbul projesinin ikinci konut etabındaki daireler için ön talep toplanmaya başladı. Tema İstanbul’un doğu tarafından inşa edilecek olan yeni etap yaklaşıl 400 konuttan meydana geliyor.

Eylül-Ekim ayları gibi lansmanı yapılması planlanan Tema İstanbul Yeni Etap’ta daha büyük metrekareli daireler yer alıyor. Projede inşaat çalışmalarının yıl sonunda başlaması öngörülüyor.

Tema İstanbul’un ikinci konut etabında avantajlı fiyatlar ve ödeme seçeneklerinden faydalanmak isteyenlerin ön talep formunu doldurmaları gerekiyor.

Yüzde Yüz Prim Yaptı

Tema İstanbul’un 3 bin 530 konutluk ilk etabında yaşam başladı. Satışa çıktığı günden bugüne alıcısına yüzde 100 kazandıran Tema İstanbul projesinde de sınırlı sayıda dairenin satışları devam ediyor.

Tema İstanbul projesinde 66 ila 93 metrekare arasında 1+1 daire, 92 ila 129 metrekare arasında 2+1, 147 ila 175 metrekare arasında 3+1 ve 179 ila 202 metrekare arasında 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Tema İstanbul Fiyat Listesi
1+1 daireler 506 bin TL’den
2+1 daireler 653 bin TL’den
3+1 daireler 901 bin TL’den
4+1 daireler 934 bin TL’den başlıyor.

Yaşamın başladığı Tema İstanbul projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Yakında içinden metronunda geçeceği Tema İstanbul projesinde yüzme havuzlarından çocuk oyun alanlarına, spor salonlarından cafelere birçok imkan yer alıyor.

Maide KARADAĞ/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz