26 Temmuz 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerEmlak KonutTHY EMLAK KONUT PROJESİ BAŞVURU SAYFASI!

THY EMLAK KONUT PROJESİ BAŞVURU SAYFASI!

THY Emlak Konut konut projesi başvuru ekranı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Türk Hava Yolları (THY) ve Emlak Konut GYO işbirliği ile başlatılan yeni konut projesi için başvurular devam ediyor. Yenişehir Evler Arnavutköy projesi için başvuru şartları, ödeme planı ve son başvuru tarihi gibi detaylar da belli oldu.

THY Emlak Konut projesi başvuru ekranı üzerinden kampanya başvuruları sürüyor. Projede az katlı ve yatay mimari anlayışıyla tasarlanan 1+1, 2+1 ve 3+1 gibi daire tipleri kura ile satışa sunulacak. Toplam konut sayısı üzerinden engelli vatandaşlara %5, şehit ve gazi yakınlarına %5, gençlere %20 kontenjan ayrılacak. Sosyal Konut Projesi kapsamında, kampanyaya sadece ilk evini alacaklar müracaat edebilecek. Vatandaşlar 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden istediğini seçerek kura başvurusunda bulunabilecek.

THY EMLAK KONUT ARNAVUTKÖY BAŞVURU TARİHİ
Proje için başvurular başladı.

Başvurular www.emlakkonut.com.tr adresi üzerinden 2 Haziran tarihine kadar yapılabilecek ve başvuru ücreti bulunmuyor.

BAŞVURU ŞARTLARI
Proje kapsamında İstanbul’da daha önce evi olmayan vatandaşlara uzun vadede uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

İstanbul’da ikamet, hane halkı (eşler) üzerine kayıtlı evinin olmaması, son bir yıl içerisinde tapu devrinin yapılmamış olması şartı aranacak ve mücbir sebepler hariç, beş yıl boyunca satış işlemi yapılamayacak.

1+1, 2+1, 3+1 DAİRE ÖDEME PLANI
Katılım şartlarını sağlayan başvuru sahipleri, kura çekimi ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

İlk yıl için taksit ödemesi şu şekilde: 1+1 daire için 7.500 TL, 2+1 daire için 10.000 TL ve 3+1 daireler için de 15.000 TL olarak belirlendi.

Ödemeler Emlak Konut ödeme sistemiyle Emlak Konut’a yapılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz