25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerEmlak KonutEmlak Konut Arnavutköy teslimleri ne zaman?

Emlak Konut Arnavutköy teslimleri ne zaman?

Emlak Konut THY iş birliğiyle hazırlanan Arnavutköy Yenişehir Evleri Sosyal Konut Projesi ile ilgili detaylar belli oldu. İstanbul’da ikamet eden ve ilk kez ev alma şartını taşıyanlar kampanyaya 2 Haziran tarihine kadar başvurulabilecek.

Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri için başvurular devam ediyor. Emlak Konut ile Türk Hava Yolları’nın ortaklığıyla İstanbul’da evi olmayanlar için hazırladığı projenin detayları belli oldu. Proje için başvurular www.emlakkonut.com.tr adresi üzerinden 2 Haziran tarihine kadar yapılabilecek. Peki Emlak Konut Yenişehir Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte Emlak Konut Arnavutköy teslim tarihi ile ilgili detaylar

EMLAK KONUT YENİŞEHİR EVLERİ NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları (THY) işbirliğiyle İstanbul’da yeni bir konut kampanyası başlatıldı. THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri projesinin ödeme planı ve başvuru şartları ve teslim tarihi gibi detaylar, başvuru yapacak olan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor.

Emlak Konut Yenişehir Evlerinin ne zaman teslim edileceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Emlak Konut Arnavutköy teslim tarihi açıklanır açıklanmaz konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alacaktır

Emlak Konut ve Türk Hava Yolları işbirliğiyle yapılan konut kampanyasına başvurular 02.06.2023 tarihine kadar devam edecek.

Projede toplam konut sayısı üzerinden engelliler ile şehit ve gazi yakınlarına yüzde 5, gençlere ise yüzde 20 kontenjan ayrılacak. Ayrıca 18-30 yaşlarındaki gençlerin ev sahibi olabilmeleri için gelir şartı aranmayacak.

Başvuru şartlarını sağlayan vatandaşlar, kura çekimi ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecekler.

“Yenişehir Evleri Arnavutköy” projesinin kura başvuruları “www.emlakkonut.com.tr” adresinden yapılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz