29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriThe LifeCo Bodrum Beach Açıldı…

The LifeCo Bodrum Beach Açıldı…

Bodrum, Antalya ve Phuket’teki, konaklamalı well-being ve detoks merkezleri ile adından sıkça söz ettiren; sağlıkla arınmanın, yenilenmenin ve gençleşmenin isim yapmış adresi The LifeCo; kendine ait özel plajı ile Türkbükü sahilindeki ikinci merkezi The LifeCo Bodrum Beach’i misafirlerinin hizmetine açtı.

Türkbükü’ndeki ana merkezin yanısıra ondört odası ile denize sıfır konumda hizmet veren The LifeCo Bodrum Beach; detoks deneyimini şehrin stresinden uzakta masmavi denize karşı, portakal kokulu yemyeşil bir bahçe içinde ve sezlongta güneşin keyfini çıkararak yaşamak isteyenlere ev sahipliği yapıyor. The LifeCo Bodrum Beach; deniz manzaralı odaları ve yeşillikler içindeki raw-vegan mutfağın sağlıklı lezzetlerinin tadılabileceği “Saf Restaurant”ı ile sağlıklı yaşam tutkunlarına farklı tatlar ile çok özel bir deneyim yaşama imkanı sunuyor. Ana merkezdeki tüm programlar ve hizmetler The LifeCo Bodrum Beach’te de alınabiliyor. Misafirler The LifeCo Bodrum Beach’in bembeyaz kumlarında sere serpe yazın ilk günlerinin keyfini çıkartırken, kendine ödül niteliğindeki bu tatil deneyimini çok etkin fayda görebileceği detoks programları ile taçlandırıyor.

The LifeCo Bodrum Beach’te sonuç odaklı ve kişinin kısa sürede fayda sağlayabileceği tüm programlar; detoks ve sağlıklı beslenme planları çerçevesinde, kişinin arınma ve yenilenme sürecini hızlandıran etkin terapiler, uygulamalar, fiziksel ve spiritüel egzersizler, eğitim seansları, workshoplar ve kişinin kendini şımartabileceği güzellik ve masaj uygulamalarından oluşuyor.
Misafirin ihtiyacı doğrultusunda detoks uzmanı tarafından en uygun program hazırlanıyor; tüm programlar; yoğun arınma, kilo kontrol, karaciğer temizliği, diyabet ve benzeri kronik hastalıklarda iyileşme gibi bir çok amaca hizmet ediyor. The LifeCo Bodrum Beach konukları; detoks programlarıyla toksinlerinden arınırken, fazla kilolarından kurtuluyor, gençlik enerjisini yeniden kazanarak, Türkiye’de eşi benzeri olmayan well-aging hizmetleriyle yaşlanma saatini tersine çeviriyor.

The LifeCo “well-being” kavramını kişinin yaşam süresi boyunca ulaşabileceği mümkün olan en yüksek yaşam kalitesi olarak açıklıyor. The LifeCo’da bu kapsamda oluşturulan programlar, kişinin doğru ve sağlıklı bir yaşam tarzına daha kolay adım atmasını sağlayacak ürünler, online kurslar ve daha bir çok uygulama ile destekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz