29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonBu mobilyaların modası hiç geçmiyor!

Bu mobilyaların modası hiç geçmiyor!

Buka’nın değiştirilebilen kılıflarıyla koltuklar hep yeni kalıyor..

Mobilyaların ömrünü uzatmak ya da yıllar geçse de yepyeni kalmasını sağlamak aslında çok zor değil. Mobilyalarınızı sürekli yenileme fikri bütçesel olarak da çok mümkün olmadığından, değişebilen kılıflarla mobilyanızı değiştirmenize gerek kalmadan çeşitli renk ve desenlerle mekanlarınızda dilediğiniz etkiyi yaratabilir, mobilyalarınızın yepyeni kalmasını sağlayabilirsiniz.
Buka’nın sabit döşemeye alternatif olarak geliştirdiği kılıf sistemi, aynı kanepeden, farklı mobilyalar elde edilmesini sağlıyor. Böylelikle dekorasyonundan sıkıldığınız an mobilyalarınızın kılıflarını değiştirerek yaşam alanlarınızda istediğiniz değişimi yapabilir, hem de mobilyalarınızın daha uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz.

Kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi, gri, mor, pembe ve siyah gibi renk tonlarının yer aldığı yüzlerce farklı renkteki Buka kılıfıyla; mevsimlere ve trendlere göre değişiklikler yapabilirsiniz. Kılıfların yıkanabilir veya kolaylıkla kuru temizleme yapılabilir olması büyük kolaylık sağlarken, kılıfların teknik bir ekibe ihtiyaç duymadan değiştirilmesi de en önemli özelliği arasında yer alıyor.

Mobilyanızı değiştirmeden de dekorasyonunuzu yenileyebilirsiniz
Buka Tasarım Müdürü İç Mimar Duygu Yarkadaş, Buka’nın koleksiyonunda sunduğu tüm oturma gruplarının kılıf sistemine sahip olduğunu belirterek, şunları söylüyor: “Buka’nın en önemli özelliği özelleştirilebilir akıllı çözüm seçenekleri sunması. Kolayca değişebilen kılıf sistemiyle koltuk ve kanepeler renkten renge girebiliyor. Mobilyalarımızın iskeletlerinin sağlam oluşu da uzun yıllar kullanılmasını sağlıyor. Böylelikle kullanıcılarımız mobilyalarını yenilemeden sadece kılıflarını değiştirerek kendi zevklerine göre birçok kombin yaratabiliyor.
Model ve kumaşın yanı sıra ayağı ve ölçüyü seçerek de kendilerine özgü tasarımları elde edebiliyorlar.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz