1 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaGüncel ProjelerTeknik Yapı Kartal Yücelpark fiyatları!

Teknik Yapı Kartal Yücelpark fiyatları!

Kartal’da Teknik Yapı tarafından kentsel dönüşüm projesi olan Teknik Yapı Kartal Yücelpark fiyatları

Teknik Yapı Kartal Yücelpark fiyatları haberimizde bulunuyor. Proje Teknik Yapı tarafından Kartal’da konumlandırılıyor. Kentsel dönüşüm projesi olan Teknik Yapı Kartal Yücelpark projesinde 21 bin metrekare arsa alanı bulunuyor. Projede 10 blok yer alıyor. Toplamda 842 bağımsız bölümden meydana gelen Teknik Yapı Kartal Yücelpark projesinde 385 adet 1+1, 79 adet 2+1, 338 adet 3+1 ve 23 adet 4+1 daire bulunuyor.

Projenin yüzde 45’i 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşuyor. Aile konsepti ile yükselen proje oturum ve yaşam amaçlı olarak tasarlanıyor. Giriş çıkışları tamamen bağımsız olan home ofislerin de bulunduğu projede bir çok sosyal aktivite alanı da bulunuyor.

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Yücel Park projesinde 650 milyon TL yatırım bedeli bulunuyor.

Yücel Park projesinde yer alan dairelerin fiyatları 329 bin TL’den başlıyor. Projedeki dairelerin metrekaresi 6 bin 135 liradan başlıyor.

Çeşitli ödeme planları bulunan projede yüzde 5 peşinat ile 3 ara ödeme ve yüzde 80’i 60 ay banka kredisi ile ödeme imkanından yararlanılabiliyor. Ayrıca şirket bünyesinde de yüzde 30 peşinat 50 ay vade imkanı ile konut satılabiliyor.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz