18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel ProjelerReal Konaklar Yedikule fiyatları

Real Konaklar Yedikule fiyatları

Real Group tarafından İstanbul’un tarihi yarımadasının içinde yer alan Real Konaklar Yedikule fiyatları…

Real Konaklar Yedikule fiyatları haberimizde bulunuyor. Real Group tarafından inşa edilen Real Konaklar Yedikule projesi tarihi yarımadanın hemen yanıbaşında yer alıyor. Yedikule’de yükselen projede konaklardan oluşacak.

Projede konut büyüklükleri ise 186 ile 367 metrekare arasında değişiklik österiyor. 57 bin 982 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan projede arsa alnı 17 bin metrekare.

Proje 3 oda 1 salon daire, 4 oda 1 salon daire, 4 oda 2 salon tripleks, 5 oda 2 salon tripleks ve 5 oda 2 salon dubleks dairelerden meydana geliyor.

Real Konaklar Yedikule projesinde yer alan konakların metrekaresi 13 bin TL ile 18 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Proje kapsamında ister peşin, ister banka kredisi ile isterseniz de firma bünyesindeki vade seçenekleri ile konut satın alabiliyorsunuz. Projede firma bünyesinde konut almak isterseniz 36 aya kadar vade imkanından yararlanabiliyorsunuz. Real Konaklar Yedikule projesinde yüzde 25 peşinat ile 12 ay vadelendirme yapılırken, yüzde 50 peşinat ile 36 ay vadelendirme yapılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz