3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriSinpaş GYO'dan "Markalar Nasıl Büyür 2"

Sinpaş GYO’dan “Markalar Nasıl Büyür 2”

Sinpaş GYO “Markalar Nasıl Büyür 2” kitabını piyasaya sürdü. İşte detayları…

Sinpaş GYO ilkini geçen yıl yayınladığı iş dünyasına yönelik Markalar Nasıl Büyür kitabının ikincisini piyasaya sundu. Markalar Nasıl Büyür 2 kitabı Sinpaş GYO’nun bugüne kadar yayınladığı 10. kitap oldu.

Pazarlama dünyasının önde gelen isimlerinden Byron Sharp ve Jenni Romaniuk tarafından kaleme alınan ‘Markalar Nasıl Büyür 2’ kitabı satın alma davranışlarının temel prensipleri, markanın büyümesi ve geliştirilmiş pazarlama üretkenliği için tutarlı bir yol haritası oluşturan temel prensipler anlatılıyor.

‘Markalar Nasıl Büyür 2’ kitabı ‘Çifte risk neden gerçekleşir?’, ‘Gerçekleşmediği koşullar hangileridir?’, ‘Zihinsel ulaşılabilirliği idare etmek ve oluşturmak için marka çağrışımları nasıl analiz edilir? , ‘Dönüm noktası tarzı müşteri kazanımı efsanesi nedir?’ gibi sorulara cevap veriyor.

Büyümekte olan piyasalarda, hizmet, e-ticaret ve lüks sektörlerinde faaliyet gösteren pazarlamacılar için yazılan kitap, Çin ve Brezilya’dan Türkiye ve Nijerya’ya kadar çok çeşitli ülkeler boyunca finans hizmetleri, telekomünikasyon, fast-food, süpermarket ve moda mağazacılığı, telefon aygıtları ve otomobil sektörlerinden örneklerle işleniyor.

Yeni kitabın da gayrimenkul ve pazarlama sektörüne ışık tutacağını söyleyen Sinpaş GYO Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci, “Sinpaş GYO olarak pazarlama alanında yeni trendleri, yeni bakış açılarını ve dünyanın takip ettiği yaklaşımları takip ediyoruz ve okuyucunun önüne getirmek istiyoruz. Sinpaş olarak, sadece pazarlama değil, değişik kültürel alanlardaki yeni yayınlarımızla da iş dünyasına katkı vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz