3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriLAMP 83’ÜN IŞIĞI, VADİ İSTANBUL AVM’DE!

LAMP 83’ÜN IŞIĞI, VADİ İSTANBUL AVM’DE!

LAMP 83, İstanbul’un popüler alışveriş merkezi Vadi İstanbul’un aydınlatmadaki çözüm ortağı oldu

Aydınlatmada sunduğu optimal çözümlerle başarılı projelere imza atmaya devam eden LAMP 83, referansları arasına Vadi İstanbul AVM’yi de ekledi. Ayazağa Cendere yolu üzerinde yer alan Vadi İstanbul’da, yaklaşık 15.000 metrekarelik alan, ziyaretçilerin ve çalışanların görsel konforuyla birlikte mimari konseptle de uyum içinde olacak şekilde, ankastre ve spot grubundan seçilen, 4.000’in üzerinde armatür kullanılarak aydınlatıldı.

Vadi İstanbul’un farklı noktalardaki giriş bölümlerinin aydınlatmasında, kanopiler üzerine yerleştirilen, LAMP 83’ün yüksek verimli, özel tasarım reflektörleriyle çok daha güçlü bir ışığa sahip, spotlar kullanılarak, ışığın yüksek tavandan güçlü bir şekilde yere ulaşması sağlandı.

İç kısımda en dikkat çeken uygulamalar ise, tavanda yaklaşık 40m yükseklikte yer alan skylight konstrüksiyon üzerinde gerçekleştirildi. Çelik yapı üzerindeki üçgen bağlantı noktalarına özel üretim pirinç mafsallar kullanılarak yerleştirilen, 50W ve 75W gücünde, 216 adet spot aracılığıyla, yüksek tavandan yere doğru, istenilen ışık dağılımı elde edildi.

Alışveriş merkezinin genel aydınlatmasında 30W gücünde A++ enerji verimli, LED ankastre ürünlerden yararlanıldı. Yemek katındaysa, yine tamamı A++ enerji verimli olmak üzere, iç kısımda 2x18W’lık ikili ankastre ürünler ve lata aralarında 30W gücünde spotlar kullanılırken teras bölümünde de 25W’lık rozanslı spotlar tercih edildi. Otopark alanındaysa 2x9W’lık ikili ankastre ürünlerden yararlanıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz