29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerAVM HaberleriKUZU EFFECT AVM Açılışını Eğlence Dolu Etkinliklerle Kutluyor

KUZU EFFECT AVM Açılışını Eğlence Dolu Etkinliklerle Kutluyor

Ankara’nın en değerli lokasyonu Çankaya Oran’da, orman ve göl manzarasını buluşturan Kuzu Effect AVM kapılarını açtı. Açılışıyla birlikte birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapan Kuzu Effect AVM, yazar İclal Aydın’ı ağırladı.

Ankara’nın yeni yüzü KUZU EFFECT AVM, açılışın ardından eğlence dolu etkinliklerle ziyaretçilerine “merhaba” dedi. 102 seçkin mağazasıyla, moda ve lezzet, sanat ve eğlencenin merkezi olmayı hedefleyen KUZU EFFECT AVM, açılışın ilk gününde ünlü yazar İclal Aydın’ı ağırladı. İclal Aydın, D&R mağazasında gün boyunca okuyucularıyla buluşup, sevenleriyle sohbet etti.

Genç Titanlar ile heyecan dolu oyunlar
KUZU EFFECT AVM, çocukları da unutmadı. Hafta sonunu iple çeken çocuklar, KUZU EFFECT AVM’de Teen Titan Go’nun (Genç Titanlar) sevilen karakterleri Raven, Starfire, Beast Boy ve Cyborg ile buluşma imkanı elde etti. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü 13.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşen etkinliklerde Genç Titanlar KUZU EFFECT AVM’nin minik ziyaretçileriyle heyecan dolu oyunlar oynadı.

102 seçkin marka şehrin yeni cazibe merkezinde
Ankara’nın en değerli lokasyonu olan Oran’da yeşili ve maviyi bir araya getiren orman ve hemen yanı başında Eymir Gölü manzarası eşliğinde yükselen proje, dünyaca ünlü ödüllü mimar Emre Arolat tarafından tasarlandı. Öncü trend markalar, rafine lezzetler, sanatın ruhu ve sonsuz eğlencenin yer aldığı Kuzu Effect Alışveriş Merkezi, Ankaralıların hayatına değer katmayı hedefliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz