25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerAVM HaberleriAkmerkez’e Dört Ödül Birden !

Akmerkez’e Dört Ödül Birden !

Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği (Association of Marketing and Communication Professionals -AMCP) tarafından düzenlenen MarCom Ödülleri’nde; Akmerkez “Givin Yard Sale Store” projesi ile dört ödüle birden layık görüldü.

Her yıl 6 binden fazla projenin yarıştığı, dünyanın en prestijli pazarlama ve iletişim platformlarından AMCP (Association of Marketing and Communication Professionals) tarafından düzenlenen MarCom Ödülleri’nin kazananları belli oldu. Bu yıl 15’incisi düzenlenen yarışmada Akmerkez, “Givin ile artık iyiliğin bir mağazası var!” sloganıyla hayata geçirdiği projesi ile büyük beğeni topladı.

Online bir bağış platformunun dünyada ilk defa bir alışveriş merkezi içinde gerçek mağazaya dönüştüğü ve düzenli gelir elde ettiği “Givin Yard Sale Store” projesi ile Akmerkez, MarCom’dan dört dalda ödülle döndü. “Givin Yard Sale Store”, ‘Sosyal Katılım’, ‘Toplum Katılımı’, ‘İletişim Planı’ ve ‘Kurumsal Sosyal Sorumluluk’ alanlarında Platin ödül almaya hak kazandı.

Londra’dan gümüş ödül
“Givin Yard Sale Store” projesi aynı zamanda Stevie 2019 Uluslararası Ticaret Ödülleri’nde ‘Yılın İletişim ve PR Kampanyası’ kategorisinde üç farklı dalda 2 gümüş, bir bronz ödüle ve 2019 The Solal Marketing Awards’da ‘Kurumsal Sosyal Sorumluluk’ kategorisinde gümüş ödüle layık görülmüştü.
İyilik mağazası devam ediyor
Birçok ünlü ismin katkı verdiği ve 75’in üzerinde sivil toplum kuruluşunun dahil olmak için başvurduğu proje, Akmerkez alt katta bağış toplamaya devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz