6 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem Haberleriİstanbul'da Bu 9 Okul Depreme Karşı Yenilenecek

İstanbul’da Bu 9 Okul Depreme Karşı Yenilenecek

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, İstanbul’un 7 ilçesinde 9 okulu depreme karşı yenilenmesi için anahtar teslimi götürü bedel yapım işlerini ihaleye çıkarıyor…

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında firmaları aşağıda belirtilen okulların anahtar teslimi götürü bedel yapım işleri için Dünya Bankası’nın satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, Ulusal Rekabetçi İhale (National Competitive Bidding – NCB) yöntemiyle kapalı tekliflerini sunmaya davet ediyor.

İşte O Okullar;

1) Sancaktar Hayrettin Ortaokulu / Fatih
2) Topkapılı Mehmetbey İlkokulu / Fatih
– Tekliflerin en geç 5 Mayıs 2017 günü saat 14:00’e kadar teslim edilmesi gerekiyor. Teklifler aynı tarih ve saatte açılacak.
3) Bağcılar Anadolu Lisesi / Bağcılar
4) Şair Nigar İlkokulu / Sarıyer
– Tekliflerin en geç 8 Mayıs 2017 günü saat 14:00’e kadar teslim edilmesi gerekiyor. Teklifler aynı tarih ve saatte açılacak.
5) Bakırköy Anadolu İmam Hatip Listesi ve İmam Hatip Ortaokulu / Bakırköy
– Tekliflerin en geç 10 Mayıs 2017 günü saat 14:00’e kadar teslim edilmesi gerekiyor. Teklifler aynı tarih ve saatte açılacak.
6) Mustafa Necati İlkokulu / Bakırköy
7) Fahrettin Özudoğru Ticaret Meslek Lisesi / Gaziosmanpaşa
– Tekliflerin en geç 12 Mayıs 2017 günü saat 14:00’e kadar teslim edilmesi gerekiyor. Teklifler aynı tarih ve saatte açılacak.
8) Melahat Şefizade Ortaokulu+Perihan Aktürk Anaokulu / Kadıköy
– Tekliflerin en geç 15 Mayıs 2017 günü saat 14:00’e kadar teslim edilmesi gerekiyor. Teklifler aynı tarih ve saatte açılacak.
9) Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi / Üsküdar
– Tekliflerin en geç 17 Mayıs 2017 günü saat 14:00’e kadar teslim edilmesi gerekiyor. Teklifler aynı tarih ve saatte açılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz