29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerAVM Haberleriİnteria Mobilya AVM'de Dolar Kuru Sabitlendi

İnteria Mobilya AVM’de Dolar Kuru Sabitlendi

Kapılarını açmaya hazırlanan İnteria Mobilya AVM kiracılar için dolar kurunu sabitledi. İnteria Mobilya AVM ne zaman açılıyor sorusunun yanıtı ve mobilya AVM’nin tüm detayları haberimizde…

Nobiş A.Ş. tarafından Dudullu’da hayata geçirilen İnteria Mobilya AVM 110 bin metrekare kapalı alanda faaliyet gösterecek. Türkiye’nin en kapsamlı mobilya merkezi olacak olan İnteria Mobilya AVM kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İnteria Mobilya AVM Ne Zaman Açılacak?
Sektörün öncü markalarını tek bir çatı altında toplayacak olan Dudullu İnteria Mobilya AVM Eylül 2017’de açılıyor. 57 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan İnteria Mobilya AVM’de 165 metrekarelik birimlerden binlerce metrekare büyüklüğe sahip showroomlar tasarlanabiliyor.

Merkezde mobilya ve ev dekorasyonunun tamamlayıcı ürünleri ev tesktili, aksesuar ve aydınlatma firmalarının da yer alacağı İnteria Mobilya AVM’de 2017 yılında kira kuru 3 TL’de sabitlendi.

interia Genel Müdürü Nadir Kayacan, “2018 yılında da döviz kurunu 3,50 TL olarak uygulayacağız. interia, mobilya sektörünün ihtiyaçlarına uygun çözümlerle projelendirildi. Bu nedenle iş ortağımız olan kiracılarımıza her türlü kolaylığı sunacağız. Sözleşme sürelerimiz 5 yıl ve biz bu süreçte kira bedellerine hiçbir şekilde zam yapmayacağız” dedi.

İnteria Dudullu Mobilya AVM’de aidar bedelleri metrekare başına 2 dolar olarak belirlendi. Aidatlar kira sözleşmesi yapıldığı tarihte sabitleniyor ve TL olarak ödeniyor. Aynı zamanda 5 yıllık sözleşme boyunca bu giderler sabit kalıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz