26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriMint Çağlayan Projesi 20 Günde Yüzde 50 Sattı

Mint Çağlayan Projesi 20 Günde Yüzde 50 Sattı

Mint Çağlayan projesi satışa çıktığı 20 günde 20 milyon TL’lik satış yaptı. Bu satışlarla birlikte projenin yüzde 50’si satılmış oldu…

İstanbul Çağlayan’da Mint tarafından hayata geçirilen Mint Çağlayan projesi 20 gün yüzde 50 satış başarısı yakaladı. Projede bu satıştan 20 milyon TL’lik ciro elde edildi.

MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, “20 gün önce satışa çıktık ve hergün 1 milyon liralık daire satışı gerçekleştirdik. Satışa başladığımız günden itibaren çok yoğun bir talep alıyoruz. Lansman öncesi satış yapmadan, sadece lansmandan bu yana 20 günlük süre zarfında projemizin yarısını sattık. Kısa bir sürede MİNT Çağlayan’ın satışlarını tamamlayıp önümüzdeki aylarda yeni projelerimize başlayacağız” diye konuştu.

Mint Çağlayan projesi stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 35 ila 111 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Mint Çağlayan fiyatları 6 bin 750 TL’den başlayarak yükseliyor. Mint Çağlayan projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile ödenebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz