4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerDekorasyonİder Mobilya'dan Aprilla Yatak Odası

İder Mobilya’dan Aprilla Yatak Odası

İder Mobilya ahşabın naturel dokusunun beyaz tonlar ile buluştuğu Aprilla Yatak Odası takımını görücüye çıkardı…

Günün başlangıç noktasıdır yatak odaları ve biten bir günün son durağı… Tam da bu sebeple çok önemlidir yatak oadalarınıza eşlik edenler. İder Mobilya, bir evin en önemli durağı olan yatak odalarında, farkını ortaya koyacak tasarımlara imzasını atmaya devam ediyor. Aprilla Yatak Odası ile günün en önemli durağınının enerjisini sil baştan yaratıyor.

Naturel bir doku, etkileyici bir ruh…
Yalın çizgilerin göz alıcı ayrıntılarla bir yıldıza dönüştüğü Aprilla Yatak Odası, ruhunda taşıdığı enerji ile yaşam alanlarına farklı bir atmosfer getiriyor. Ahşabın naturel dokusunun gerçeğe en yakın haliyle karşımıza çıktığı Aprilla, kullandığı beyaz tonlar ile başarılı bir kompozisyon yaratıyor.

Klasik bir tavır sergileyen Aprilla Yatak Odası, bugünün dekorasyon trendlerine yaptığı göndermelerle tasarıma çağdaş bir yorum getiriyor. Minimal formda bir dizaynın tercih edildiği takımda, keskin köşeler ve maskülen hatlar, ahşap ve beyazın uyumuyla yumuşak bir geçiş sağlıyor. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra geniş depolama alanı sağlayan Aprilla, işinizi kolaylaştıracak işlevsel çözümler sunuyor. Üç çekmeceli şifonyeri, sürgü kapılı gardırobu ve komodini ile fonksiyonel bir takım yaratan Aprilla Yatak Odası, evin tüm yükünü üstlenmeye hazırlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz