19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriEsas Gayrimenkul Üst Yönetiminde Yeni Atamalar Yapıldı

Esas Gayrimenkul Üst Yönetiminde Yeni Atamalar Yapıldı

Esas Gayrimenkul yeni Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu oldu. Esas Gayrimenkul Türkiye’de Köseoğlu’ndan boşalan CEO’luk görevine ise Cem Eriç getirildi.

2010 yılından bu yana Esas Gayrimenkul CEO’su olarak görev yapan, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarla grubun büyümesinde önemli rol alan Kazım Köseoğlu, Ocak 2020’de Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı ve yurtdışı yatırımların sorumluluğunu üstlendi.
Perakende ve gayrimenkul sektörlerinde 18 yılı aşan deneyimin ardından 2019 yılında Doğan Holding Gayrimenkul ve Turizm Şirketleri Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Haziran 2019’dan bu yana Esas Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Cem Eriç ise CEO olarak atandı.
Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu, “Hayata geçirdiğimiz başarılı projelerimizin haklı gururunu yaşarken Esas Gayrimenkul olarak yurt dışında ve Türkiye’de ticari gayrimenkul alanındaki fırsatları yakından takip ederek yatırımlarımıza devam ediyoruz. Her zaman daha iyisini yaparak iş ortaklarımızın ve müşterilerimizin hayatında fark yaratmaya ve başarılarımıza yenilerini eklemeye devam edeceğiz. Yeni dönem hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

Esas Gayrimenkul hakkında:
Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmalarından biri olan Esas Gayrimenkul, 2009 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışında ticari gayrimenkul faaliyetlerine devam etmekte, alanında uzman ekibi ile uzun vadede değer yaratan projeler geliştirmekte ve yönetmektedir. Bugün yurt içinde 273 bin m2, yurt dışında 594 bin m2 olmak üzere toplamda 927 bin m2’lik kiralanabilir alanda, çevre dostu ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel projelerine imza atmıştır. Esas Gayrimenkul, Türkiye’de konut ve ofis projelerinin yanısıra yatırımını tamamladığı 10 Burda (Balıkesir), 14 Burda (Bolu), 67 Burda (Zonguldak), 41 Burda (İzmit), 17 Burda (Çanakkale), 39 Burda (Lüleburgaz), 01 Burda (Adana) Alışveriş Merkezleri olmak üzere toplam 7 AVM ve yönetimini üstlendiği MalatyaPark ve Sanko Park Gaziantep Alışveriş Merkezleri ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz