25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel KampanyalarEroğlu'nun 3 Projesinde 240 Ay Vadeyle

Eroğlu’nun 3 Projesinde 240 Ay Vadeyle

Eroğlu Gayrimenkul 240 ay vade kampanyasına  projeyle katılıyor. İşte o projeler ve ödeme planı…

Eroğlu Gayrimenkul GYODER’in başlattığı 20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Platform Merter projeleriyle dahil oldu.

Eroğlu Gayrimenkul projelerinde 60 ay 0 faiz ve 240 ay 0.79 faizle taksitlendirilebiliyor. Ayrıca peşin alımlarda yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor.

SKYLAND İSTANBUL
İstanbul Seyrantepe’de hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi 800 milyon dolar yatırımla inşa ediliyor. Proje Rezidans, ofis ile ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayacak Hom Design Center’dan meydana geliyor. Skyland İstanbul TEM’e direk bağlantılı, metro istasyonunun ve TT Arena’nın hemen yanıbaşında yükseliyor.

HARMONY TOWERS
Teslimlerin hemen gerçekleştiği Harmony Towers projesi Bursa Nilüfer’de yer alıyor. 160 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Harmony Towers projesi 42 bin 663 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Harmony Towers projesinde 1+1 dairelerden 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler ile 6 katlı teras evler, 23 ve 28 katlı kuleler ve alışveriş caddesi bulunuyor.

PLATFORM MERTER
Platform Merter’de projesi Suits, Rezidans, Ofis, Alışveriş Merkezi ve SPA&Wellness Center’dan meydana geliyor. Projenin aile rezidansında 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz