20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriEmlak Konut kampanyası bu projelerde başladı!

Emlak Konut kampanyası bu projelerde başladı!

Konutta 3’üncü seferberlik dün başladı. 15 Kasım’a kadar sürecek kampanyada faiz 120 ayda 0.99’a sabitlendi. 6 bankayla yapılan anlaşma kapsamında kredi taksitleri 2019’a ötelenecek

 

Konut satışlarını hızlandırmak için seferberlik başlatan gayrimenkul sektörü, 2 ay sürecek topyekûn dev bir hamleye start verdi. Daha önce iki kez Emlak Konut GYO çatısı altında düzenlenen kampanya atağı, bu defa şirketin konut sektörünün yol haritasını belirlemesiyle başladı. Tüm sektörün dahil olması beklenen kampanyaya firmalar insiyatif alarak başlayacak.

40 bin konutun katılacağı kampanyada daireler yüzde 20 peşin, yüzde 80 banka kredi kullanarak alınacak. Tüketicinin ödeme koşullarına göre minimum yüzde 5 peşinat alınması kaydıyla geriye kalan yüzde 15’lik meblağ ise taksitlere bölünecek.

Peşin alımlarda yüzde 15 indirimin uygulanacağı kampanya kapsamında kredi kullanan müşteriye satılacak bağımsız bölüm tapularının 1 yıl sonra verilmesine de olanak sağlandı.

Emlak Konut GYO yüklenicisi inşaat firmalarının da dahil olacağı yeni kampanyayla, tüketiciler minimum yüzde 5 olmak kaydıyla yüzde 20 peşinat ödeyecek. Finansbank, Akbank, İş Bankası, Halkbank, Yapı Kredi ve Vakıf Katılım bankaları ile yapılan anlaşma kapsamında kullanılacak konut kredisi taksitleri Ocak 2019’a ötelenecek.
Edinilen bilgilere göre, kullandırılacak konut kredisinde faizler sabitlendi. Kampanyaya katılacak bankaların yüzde 0.99 faiz oranı uygulanması kararlaştırıldı.

Kampanyaya Emlak Konut GYO’nun 23 yüklenici firması katıldı. Kampanyalı projeler arasında, Büyükyalı, Semt Bahçekent, Ebruli Ispartakule, Evora Denizli, Yeniköy Konakları, Tual Bahçekent, Koordinat Çayyolu, Sofaloca, Karat 34, Tual Adalar, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Nidapark İstinye, Evvel ve Adım İstanbul, Avrupark, Avrupark Hayat, Validebağ, Köy, İstmarina, Temaşehir, Avangarde İstanbul ve Park Mavera bulunuyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz