20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriAyşe Ersayın vefat etti! Ayşe Ersayın kimdir?

Ayşe Ersayın vefat etti! Ayşe Ersayın kimdir?

Geçtiğimiz gün vefat eden Ayşe Ersayın kimdir?

Ajda Pekkan’ın evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Ayşe Ersayın, yapımcı ve yönetmendir. Ersay’ın cenazesi, Erenköy Galip Paşa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Merdivenköy Mezarlığı’na defnedildi.

Lise eğitimini Özel Yükseliş Koleji’nde tamamlayan Ayşe Ersayın, Türkiye’nin ünlü yönetmenlerinden biridir. Ersayın, bir dönem Bülent Osma ile evli kalmıştır.

Uzun süren evliliğin ardından Bülent Osma ile ayrılan Ayşe Ersayın, İstanbul’a yerleşerek TRT de yayınlanan bir cumartesi eğlencesi programında Aydoğan Ergezen’e asistanlık yaparak kariyerine adım atmıştır.

Daha sonra Aydoğan Ergezen’le birlikte Star TV’ye geçen Ayşe Ersayın, bir sene yönetmen yardımcılığı yapmıştır. Ersayın, Mustafa Mayadağ ile birlikte Pazarlık isimli müzik eğlence programını yapmaya başlamıştır.

Cuma Postası isimli programla yapımcı yönetmenliğe yükselen Ayşe Ersayın, Star TV’de Piknik, Salı Pazarı, Kabere Kiboş, Şamata, Benimle Oynarmısın yarışması, Jazz Festivali gibi programlara imza atmıştır.

Star TV’de çalışırken yüze yakın konser çekmiş olan Ayşe Ersayın, 8 Şubat 2017 itibariyle geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir.

Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz