5 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriAntalya'da Hasta Yakınları İçin Tesis İnşa Ediliyor

Antalya’da Hasta Yakınları İçin Tesis İnşa Ediliyor

Antalya Alanya’da hasta yakınlarının konaklaması için sosyal ve kültürel tesis inşa ediliyor. Tesisin inşaatı işi ihalesi 27 Nisan’da gerçekleşecek…

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının kalması için Sosyal ve Kültürel Tesis inşa ediyor. Tesisin inşaat işi 27 Nisan Perşembe günü ihaleye çıkıyor.

Alanya’nın Oba Mahallesi’nde yapımı süren 300 yataklı Alanya Bölge Hastanesi’nin yanında yaşama geçirilecek olan tesis 4 katlı olarak yükselecek. 24 odadan meydana gelen tesis 50 kişi kapasiteli olacak.

Tesisten şehir dışından Alanya’ya gelen veya kalacak yeri olmayan hasta yakınları ücretsiz konaklayacak ve imkanlardan faydalanabilecek.

Bir yılda tamamlanacak olan Sosyal ve Kültürel Tesis’te biri 30 metrekare olan 2 kişilik konforlu odalarda mutfak nişi, banyo, 2 yatak, gardırop nişi, çekyat ve balkon bulunacak.

Hasta yakınlarına hizmet verecek tesis projesi kapsamında resepsiyon, lobi, idari birimler, restoran, jimnastik salonu ve her katta mescit, açık otopark, servis alanları, kentsel park alanı ve güvenlik yer alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz