4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriPiyalepaşa İstanbul Şantiyesi Örnek Oldu

Piyalepaşa İstanbul Şantiyesi Örnek Oldu

Piyalepaşa İstanbul projesinin şantiyesi TMMOB Makina Mühendisleri Odası’nın Türk Akreditasyon Kurumu tarafından örnek şantiye olarak gösterildi…

Polat markasının güvencesiyle Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul TMMOB Makina Mühendisleri Odası’nın Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından düzenlenen yıllık denetimine örnek şantiye olması vasfıyla ev sahipliği yaptı.

TÜRKAK tarafından yılda 1 kez denetleme sürecine giren ve bu denetimle muayene yetkisi kazanan Makine Mühendisleri Odası’nın bu yılki denetimi Piyalepaşa İstanbul şantiyesinde gerçekleşti. İş ve işçi güvenliğine maksimum özen gösteren Piyalepaşa İstanbul, şantiyesinde kullanılan tüm ekipmanların kontrolünü yılda bir kez olması gerekirken yılda 4 kez yaptırıyor.

Denetim sonucunda Piyalepaşa İstanbul, Makina Mühendisleri Odası tarafından örnek şantiye olarak gösterildi. Piyalepaşa İstanbul’un şantiyesindeki kaldırma ekipmanlarının (kule vinçler ve cephe asansörleri) muayene ve bakımları açısından örnek teşkil ettiği ifade edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz