28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem Haberleri20 yıl vade kampanyası ile 1 haftada 800 konut satıldı!

20 yıl vade kampanyası ile 1 haftada 800 konut satıldı!

Emlak Konut konut sektörünü canlı tutmak için geçtiğimiz hafta bir kampanya başlattı. 20 yıl vade kampanyası ile 1 haftada 800 konut satıldı
Emlak Konut konut sektörünü canlı tutmak için geçtiğimiz hafta bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında vadeler uzatılıp faiz oranları aşağı çekildi. Kampanya 20 yılda yüzde 0,79 vade farkı, 10 yılda yüzde 0,45 vade farkı, 5 yıla ‘0’ vade farkı ve sadece yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olmayı daha kolay hale getiriyor.

GYODER Başkanı Aziz Torun “Kampanya için firmalar sınırlı sayıda daire ayırdı. Alıcılar kendileri için hangi model uygunsa onu tercih etmeli. Çünkü nisan gibi yükselen maliyetlerden dolayı fiyatlar artacak. Onun için bu dönemde alan karlı çıkacak. Dolayısıyla marttan sonra fiyat düşer beklentisi içinde olanlar yanılacak” dedi.

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik “Banka krediyi kullandırıp gelen ödemeleri ise hesabımıza faizsiz koyacak. 3 yıl sonunda ise paraya gelen faizi bize vermeyip, müşterinin kredi faizinden düşürüyor. Dolayısıyla bankalar yerine biz elimizi taşın altına koyuyoruz” dedi.

Adım İstanbul, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Başkent Emlak Konutları, Batışehir, Büyükyalı İstanbul, Ebruli Ispartakule, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Gebze Emlak Konutları 3.Etap, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Karat Ofis Bakırköy, Koordinat Çayyolu, Körfezkent 4, Köy Zekeriyaköy, Maslak 1453, Park Mavera 2, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Niğde Emlak Konutları, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent projelerinde uygulanacak kampanya 1 Şubat 31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak.

Emlak Konut GYO bünyesindeki 30 prestijli projede geçerli olan kampanyaya Albaraka, Garanti Bankası, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bankası katılım gösteriyor.

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz