3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriYurt dışında ev alan ünlüler!

Yurt dışında ev alan ünlüler!

Ülkemizde yurt dışında ev sahibi olan ünlü sayısı her geçen gün artıyor.

Ciner Grubu’nun başındaki isim Turgay Ciner, Sedes Holding kurucusu Demir Sabancı, Fiba Holding patronu Murat Özyeğin ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim Amerika’nın en gözde şehirlerinden birisi olan New York’ta ev alan ünlüler kervanına katılmıştır. Ünlülerin yurt dışından ev almak için tercih ettikleri şehirlerden birisi de Miami’dir. Engin Yeşil, Gökhan Çarmıklı, Perran Kutman, Sibel Can, Mahsun Kırmızıgül ve Akın Öngür Miami’de evi olan ünlü isimlerden bazılarıdır.

Haluk Bilginer: Uzun yıllar Londra’da yaşayan Haluk Bilginer İngiltere’de ev sahibi olan ünlüler arasında. Yılın büyük bir bölümünü Londra’da geçiren sanatçının Notting Hill’de bir evi var.

Seda Sayan: Londra’yı tercih eden en son isimlerden biri de Seda Sayan. Ünlü şarkıcı, Paris Hilton ve İngiliz şarkıcı Amy Winehouse da oturduğu Kingston bölgesinde yaklaşık bir yıl önce 400 bin sterline bir ev satın almıştı.

Perran Kutman: Perran Kutman Miami’den ilk ev sahibi olan isimlerden biri. Yaklaşık 14 yıl önce Miami- William’s Island’dan ev satın alan Kutman, yılın büyük bir bölümünü burada geçiriyor.

Tarkan: Uzun yıllar New York’ta yaşayan ve oradaki evini satan Megastar Tarkan’ın son zamanlarda tercihi Almanya oldu. Kendisi de Almanya doğumlu olan sanatçı, annesi Neşe Tevetoğlu için Berlin’den ev aldığı konuşuluyor.

Sibel Can: Şarkıcı Miami’deki Williams Island adlı adadaki dairesini sattıktan sonra Fransa Cote d’Azur’da bir ev satın aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz