4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriYedi Mavi fiyat listesi metrekaresi 13 bin TL’den başlıyor!

Yedi Mavi fiyat listesi metrekaresi 13 bin TL’den başlıyor!

İçerisinde; konut, home ofis, apart otel ve ticari birimler bulunan Yedi Mavi projesinde başlangıç fiyatı metrekare bazında 13 bin TL olarak belirlendi..

Hasan Sever İnşaat, Kalkavan Yapı ve Gül Yapı ortaklığıyla inşa edilen Yedi Mavi projesi 63 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandığı Yedi Mavi Zeytinburnu projesinde 17 katlı 6 blok bulunuyor.

İstanbul Avrupa yakası Zeytinburnu Kazlıçeşme TOBB arazisi konumlanan Zeytinburnu Yedi Mavi’da dairelerin alanları 75 ila 400 metrekare arasında değişiyor.

Konut, home ofis, apart otel ve ticari birimler oluşan YediMavi Zeytinburnu’nda; Yüzme havuzu, Güneşlenme terası, Fitness center, SPA, Sauna, Masaj odaları, Buhar odası, Türk Hamamı, Cafe, restoranlar, Çocuk oyun alanları, Yürüyüş yolları, Otopark ve Güvenlik yer alıyor.

Yedi Mavi ödeme seçenekleri!
Yüzde 5 peşinat imkanı sağlanan projede yüzde 15’lik tutar ara ödeme yapılıyor. Kalan tutar banka kredisi ile yüzde 0.79 faizle 240 aya kadar vadelendiriliyor.

Yedi Mavi fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları metrekare bazında 13 bin TL’den başlayarak değişiyor.

Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz