27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriYazın Serinleten Kaçış Noktası: The Grand Tarabya, Havuz Sezonunu Açtı

Yazın Serinleten Kaçış Noktası: The Grand Tarabya, Havuz Sezonunu Açtı

Yaz sezonu boyunca sıcaklardan kaçıp serinlemek için mükemmel bir yer arayanlara müjde! The Grand Tarabya’nın eşsiz manzaralı havuzu açıldı. The Grand Tarabya, misafirlerini sıcak güneşin altında, ferah terasında serinlemeye davet ediyor.

Yaz aylarının sıcaklığı artarken, serinlemek ve eğlenmek için mükemmel bir yer arayanlara The Grand Tarabya, havuzunun kapılarını açıyor. Berrak suyu, lüks şezlongları ve etkileyici marina manzarasıyla The Grand Tarabya, güneşin altında serinlemek, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek ve unutulmaz anlar yaşamak için mükemmel bir atmosfer sunuyor.

Havuz açılışıyla birlikte The Grand Tarabya, eğlenceli etkinliklerle dolu bir yaz programı sunuyor. Havuz partileri, canlı müzik performansları, özel temalı günler ve daha fazlasıyla, misafirler için unutulmaz anlar ve keyifli anılar yaratmaya hazırlanıyor. Yazın keyfini The Grand Tarabya’nın muhteşem atmosferinde, havuzun ferahlatıcı sularında ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte yaşayın.

The Grand Tarabya’da şehrin kalabalığından uzaklaşıp huzurun sıcaklığını hissedebileceğiniz özel bir atmosfer sizi bekliyor.

 

The Grand Tarabya Oteli Hakkında:

Büyük Tarabya Oteli’nin kültürel mirası üzerine modern bir yaklaşımla tasarlanan The Grand Tarabya, Türk konukseverliğiyle küresel standartları birleştiren benzersiz bir deneyimin kapılarını aralıyor. İstanbul’un ilk 5 yıldızlı otellerinden biri olan Büyük Tarabya Oteli, bugün de konaklama alanında benzersiz lokasyonu, bahçe, marina ve Boğaz manzaralı oda ve süitleri, uzun dönem konaklamalar için ideal olan servis apartmanları ile, lezzet severler için ise Cafe R.E.A.D, The Brasserie Restaurant, Diba Bar ve lobi katındaki T- lounge ile hizmet veriyor.

Gerek Therapia Spa gerekse her biri adını Boğaziçi’nin semtlerinden alan toplantı odaları ve muhteşem düğünlere ev sahipliği yapmış balo salonunun yanı sıra tüm etkinlik temaları ile gerçek Boğaziçi kültürü The Grand Tarabya’da yaşamaya devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz