27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriYaylaşehir Projesinin İz Yol Yapım İşleri Saygınlar İnşaat'a Emanet

Yaylaşehir Projesinin İz Yol Yapım İşleri Saygınlar İnşaat’a Emanet

Ankara Yaylaşehir projesinin iz yol yapım işleri ihalesi tamamlandı. 10 bin konuttan meydana gelen projenin iz yol yapım işleri Saygınlar İnşaat tarafından hayata geçirilecek…

Ankara’da inşa edilecek 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinde iz yol yapım işleri için gerçekleşen ihale tamamlandı. ihalesi gerçekleşti. 9 şirketin teklif verdiği ihalede en düşük telifi veren Saygınlar Peyzaj Hafriyat İnşaat iz yol yapım işlerini 1.9 milyon TL bedelle üstlendi.

Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından yapılan açıklamada, “İhalemize katılan 9 firmadan yeterliliğe uygun olanlar arasında en düşük teklifi veren Saygınlar Peyzaj Hafriyat İnşaat Nakliyat San. Ve Tic. Ltd. Şti’ne 1 milyon 905 bin 629,06 TL götürü bedelle ihale edilmiştir” denildi.

Toplam 3 milyon 678 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan proje kat karşılığı inşa edilecek. Projenin imar ve parselasyonu tamamlanan projede kat karşılığı görüşmeler devam ediyor.

Ankara Yaylaşehir projesi 3 bin 577 adet villa, 3 bin 396 adet çok katlı konut, sosyal donatı alanları, özel üniversite alanı ve ticaret alanlarından meydana geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz