19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel KampanyalarWe Haliç Projesinde 48 Ay 0 Faizle

We Haliç Projesinde 48 Ay 0 Faizle

We Haliç fiyatları 219 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projede 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor…

Türkiye’nin master planlı ilk kentsel dönüşüm projesi özelliği ile dikkat çeken We Haliç projesi Gaziosmanpaşa Belediyesi ile We Ilgın İnşaat tarafından 1.2 milyarlık yatırımla hayata geçiriliyor.

Temelleri Ekim 2016 tarihinde atılan dev proje We Haliç’te lansman öncesi fiyat avantajı sürüyor. 58 bin 800 metrekare arazi üzerinde yaşama geçirilen We Haliç projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

We Haliç Fiyat Listesi
1+0 daireler 219 bin 800 TL’den
1+1 daireler 398 bin 850 TL’den
2+1 daireler 520 bin 138 TL’den
3+1 daireler 861 bin 493 TL’den başlıyor.

We Haliç projesinde 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. Uluslararası çevre dostu mahalle sertifikalarına (LEED-ND ve LEED GOLD) aday olan We Haliç projesi İBB tarafından tarafından prestij caddesi ilan edilen İslambey Caddesinde konumlanıyor. Proje AVM’lerin, hastanelerin ve üniversitelerin yanıbaşında yer alıyor.

WeHaliç projesi hakkında bilgi veren We Ilgın Haliç A.Ş. Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya lansman öncesi satışlarının gerçekleştirildiği projede bugüne kadar oturum amaçlı alım yapanların tarihi yarımadadan uzaklaşmak istemeyenlerden oluştuğunu, geçmişte civardaki ilçe ve semtlerde yaşamış ama bir nedenle Beylikdüzü, Bahçeşehir gibi uzak noktalara taşınan İstanbulluların da yeniden merkeze dönmek için We Haliç fırsatını değerlendirdiğini açıkladı.

We Ilgın Haliç A.Ş. Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya, “Gerçek İstanbul’u ruhunda hissetmek, her sabah ‘Altınboynuz’ Haliç manzarasında uyanmak isteyenler için We Haliç kaçırılmayacak bir fırsat. Haliç’in yeni sembolü olmaya hazırlanan projemiz, Haliç’ten başlayıp tarihi yarımada ve Boğaziçi’ne kadar geniş bir alanı görüyor. Eyüp Sultan Cami’nin mistik havasını, Pierre Loti tepesinin büyüleyici meltemini yaşatan, Topkapı Sarayı’ndan Sultanahmet Camii’ne, Galata Kulesi’nden Süleymaniye’ye İstanbul’un sembol güzelliklerinin hepsinin saklı olduğu eşsiz bir bölgede yükseliyor. 2017 ve 2019’de devreye girecek olan 2 yeni metro hattına ve Haliç Tramvay hattı istasyonlarına yakın bir konumda yükselen proje, merkezj konumuyla We Haliç’lileri hem İstanbul’un canlı atmosferinde tutuyor, hem de kişi başı 23 metrekarelik yeşil alanıyla adeta şehrin dışındaki nefes alınacak bir vahada yaşadıklarını hissettiriyor” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz