28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriVakıf GYO Konak Projesinde İmzalar Atıldı

Vakıf GYO Konak Projesinde İmzalar Atıldı

Vakıf GYO İzmir Konak projesi için İlk İnşaat ve Kaf Teknik Yapı ortaklığı ile sözleşme imzaladı…

Vakıf GYO İzmir Konak karma projesinde imzaların atıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na açıkladı.

Vakıf GYO portföyünde yer alan İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8601 Ada 1 Parsel’de bulunan arsa üzerinde yapılacak olan “İzmir Konak Karma Projesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı” işini ihaleye çıkarmıştı. Vakıf GYO proje için en uygun teklifi veren İlk İnşaat Taah. San. ve Tic. A.Ş. – Kaf Teknik Yapı İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile ana yüklenici sözleşmesi imzaladı.

Söz konusu projede 617 milyon TL + KDV Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri üzerinden yüzde 30 Şirket Payı Gelir Oranı ile 185 milyon 100 bin TL + KDV Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri’nin ve Satış Toplam Geliri’nin artması halinde artan toplam gelir üzerinden yüzde 30 payın Vakıf GYO’ya ödenmesi İş Ortaklığı tarafından taahhüt edildi.

Vakıf GYO’nun KAP açıklaması şu şekilde;
“Şirketimiz gayrimenkul portföyünde yer alan İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8601 Ada 1 Parsel’de bulunan arsa üzerinde yapılacak olan “İzmir Konak Karma Projesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı” işi için en uygun teklifi veren İlk İnşaat Taah. San. ve Tic. A.Ş. – Kaf Teknik Yapı İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile ana yüklenici sözleşmesi imzalanmıştır. 617.000.000 TL + KDV Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri üzerinden %30 Şirket Payı Gelir Oranı ile 185.100.000 TL + KDV Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri’nin ve Satış Toplam Geliri’nin artması halinde artan toplam gelir üzerinden %30 payın Şirketimize ödenmesi İş Ortaklığı tarafından taahhüt edilmiştir”

Eyüp İYİGÜN/emlakmetrekare

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz