3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriÜç Büyük İlde Satılık Konut Fiyatlarının En Pahalı Olduğu İlçeler

Üç Büyük İlde Satılık Konut Fiyatlarının En Pahalı Olduğu İlçeler

İstanbul, Ankara ve İzmir’de satılık konut fiyatlarının en pahalı olduğu ilçeler belli oldu. İşte Nisan ayının en pahalı ilçeleri…

İstanbul, Ankara ve İzmir’de satılık konut fiyatlarının en pahalı olan ilçeleri açıklandı. “sahibinden.com Emlak Endeksi” Nisan ayı verilerine göre İstanbul’da Beşiktaş, Ankara’da Çankaya, İzmir’de Çeşme satılık konut fiyatlarının en pahalı olduğu ilçeler oldu.

Nisan ayı itibariyle İstanbul Beşiktaş’ta satılık konutların ortalama metrekare fiyatı 15 bin 6 TL olarak belirlendi. Beşiktaş’ı İstanbul’un büyük ilçelerinden Sarıyer takip etti. Sarıyer’de satılık konutların metrekare fiyatı ortalama 10 bin 754 TL’ye ulaştı. İstanbul’un en pahalı 3. ilçesi ise 9 bin 691 TL metrekare fiyatıyla Bakırköy oldu.

Ankara satılık konut fiyatlarının en pahalı olduğu ilçe 2 bin 764 TL ile Çankaya oldu. Çankaya’yı 2 bin 344 TL metrekare fiyatıyla Gölbaşı, bin 894 TL metrekare fiyatıyla Yenimahalle takip ediyor.

İzmir’in en pahalı ilçesi ise Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden Çeşme oldu. Çeşme’de satılık konutların metrekare fiyatı ortalama 7 bin 905 TL’ye ulaştı. İzmir’in ikinci pahalı ilçesi Narlıdere’de satılık konutların metrekare fiyatı ortalama 4 bin 253 TL’yi, Narlıdere’yi takip eden Urla’da ise satılık konutların metrekare fiyatı ortalama 3 bin 945 TL’yi buldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz