19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriTürkiye'nin Yeni Hastanelerinin Boya Tercihi Polisan Kansai

Türkiye’nin Yeni Hastanelerinin Boya Tercihi Polisan Kansai

Türkiye’de yapımı devam eden hastanelerinde toplam 2,5 milyon metrekare alan Polisan Kansai’nin antibakteriyel özelliğe sahip ürünleriyle boyanacak…

Türkiye’de halen Ankara, İstanbul, Bursa, Sivas, Afyon ve Elazığ’da yapımı devam eden 9 hastanede toplam 2,5 milyon metrekare alan Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai’nin antibakteriyel özelliğe sahip sağlıklı ürünleriyle renklenecek.

Hastane projelerin genelinde Polisan Elegans Extra, Elegans Tavan ve Astarları kullanılıyor. Su bazlı Elegans Extra, Elegans Tavan ve Astarları antibakteriyel özelliğini, küf ve mantar önleyici özelliğiyle birleştiriyor.

İstanbul’da, Tuzla Devlet Hastanesi’nde 185 bin metrekare, Okan Üniversitesi Hastanesi’nde 204 bin metrekare, Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 210 bin metrekare iç ve dış cephe alanda Elegans Yarı Mat, Exelans Turbo Dış Cephe, Ultra Tavan, Primera Mat Silikonlu ürünleri, Taksim İlkyardım Hastanesi’nde de 85 bin metrekarelik alanda ise Elegans Extra Yarı Mat, Primera Mat Silikonlu ve Natura Tavan Ultra ürünleri kullanılacak.

Afyon Kocatepe Üniversitesi 180 Yataklı Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi’nde 115 bin metrekare, Bursa Gemlik Devlet Hastanesi’nde 100 bin metrekare, Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü’nde 60 bin metrekare, Sivas Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 30 bin metrekare Polisan Kansai ürünleri kullanılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz