19 Mart 2024 Salı
Ana SayfaGüncel ProjelerTÜRKİYE’NİN İLK BUNGALOV MAHALLESİ “YEŞİL MAHALLE”ÖN SATIŞTA

TÜRKİYE’NİN İLK BUNGALOV MAHALLESİ “YEŞİL MAHALLE”ÖN SATIŞTA

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi ‘Yeşil Mahalle’, Yeşil Vadi imzasıyla Kırklareli’nde hayata geçiriliyor. Doğayla iç içe konseptte geliştirilen projede ön satış süreci başladı. Türkiye’nin ilk bungalov evlerinden oluşan Yeşil Mahalle’de 59 ve 89 metrekare büyüklüğe sahip toplam 168 adet bungalov yer alıyor.

1999 yılından bu yana arsa, emlak ve inşaat alanında faaliyet gösteren Yeşil Vadi, yatırımcılarına profesyonel gayrimenkul hizmeti sunuyor. Çeyrek asra yaklaşan tecrübesiyle önemli yatırımlara imza atan firma, şimdi de Yıldız Dağları ile çevrili Kırklareli’nde tamamı bungalovdan oluşan ve mahalle konseptinde geliştirilen Yeşil Mahalle’yi ön satışa sundu.

ASLI ORHAN DEMİRAL, “DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM SUNUYORUZ”

168 bungalov evin yer alacağı Yeşil Mahalle ile ayrıcalıklı bir proje geliştirdiklerini belirten Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral “Türkiye’nin ilk Bungalov Mahallesi’ni hayata geçirmekten dolayı mutluyuz. Özellikle pandemi döneminde kalabalık şehirlerin gürültü ve stresinden uzak, az katlı bahçeli konutların ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu hep birlikte gördük. Yeşil Vadi olarak bizde müşterilerimizden gelen talep üzerine Kırklareli’nde doğa ile iç içe 168 bungalovun yer alacağı Yeşil Mahalle projesini geliştirdik. Buradan konut alacak müşterilerimiz Yıldız Dağları’yla çevrili bungalov evlerde toprağa basabilecekleri, doğaya dokunabilecekleri yepyeni bir hayata merhaba diyecek. Yeşil Mahalle sakinleri ayrıca 250 – 300 metrekareye sahip bahçelerinde kendi sebze ve meyvesini yetiştirme imkânına sahip olacak.Müşterilerimizin ön talepte gösterdiği yoğun ilgi ön satışa çıktığımız bugünlerde artarak devam ediyor. Yeşil Mahalle projemizi yakın zamanda düzenleyeceğimiz basın lansmanıyla kamuoyunun beğenisine sunacağız. Yeşil Vadi Arsa & Gayrimenkul olarak yer aldığımız sektörde inşaat projelerimizi YeşilVadi Konsept olarak sürdüreceğiz.

“PROJEMİZ İSTANBUL’A YAKIN, KIRKLARELİ’NİN YANI BAŞINDA”

Yeşil Mahalle’nin hayata geçirildiği bölgeyle ilgili değerlendirmelerde bulunanAslı Orhan Demiral “Bu projemiz sahip olduğu konseptle birlikte potansiyeli yüksek bir lokasyonda yer alıyor. Kırklareli’nin Yıldız Dağları’yla çevrili Kofçaz-Elmacık köyü sınırlarında hayata geçirmekte olduğumuz projemiz, Kırklareli’ne 25 dakikalık mesafede bulunuyor. Yeşil Mahalle projemize ayrıca İstanbul’dan araçla 120 dakikada ulaşılabiliyor. Hafta sonu doğayla iç içe olmak isteyen ya da günlük yaşamını burada sürdürmek isteyenler için ideal bir proje. Ekolojik bir yaşam imkânı ve sürdürülebilir bir yeşil alana sahip olan projemiz, sağlam zemine sahip konumuyla değerine değer katacaktır” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz