17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriTürk Ytong Multipor Isı Yalıtım Levhası’nı Görücüye Çıkardı

Türk Ytong Multipor Isı Yalıtım Levhası’nı Görücüye Çıkardı

Türk Ytong Türkiye’de üretimine başladığı A1 sınıfı yanmaz, yangına karşı yüzde 100 güvenli, Multipor Isı Yalıtım Levhası’nı görücüye çıkardı…

Türk Ytong 2017 yılı itibariyle Türkiye’de üretimine başlanan Multipor Isı Yalıtım Levhası’nı Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda sektör temsilcilerinin beğenisine sundu.

A1 sınıfı yanmaz, yangına karşı yüzde 100 güvenli, sudan etkilenmeyen, darbeye dayanıklı ve nefes alan bir ısı yalıtım çözümü olan Multipor, yangın durumunda mutlak bir emniyet sağlıyor, en yüksek sıcaklıklarda bile herhangi bir zehirli gaz veya duman çıkarmıyor. Multipor ile yüksek binalar dahil olmak üzere, ilave önlemler almadan, yangın riski oluşmadan yangın yönetmeliklerine uygun cepheler ve ısı yalıtım çözümleri güvenle oluşturuluyor.

Türkiye’deki yapıların yüzde 80’inde yangın emniyetinin yetersiz olduğuna dikkat çeken Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, “Konut sayısındaki artış, zamanla eskiyen ve bakımı yapılmayan önleyici sistemler nedeniyle Türkiye’de yangınlar her yıl ortalama yüzde 10 artıyor. Binalarda yangın yalıtımı olarak adlandırılan mimari önlemleri artırarak bu kazaların önüne geçmek mümkün” dedi.

“Multipor” ile yapılarda yılda 1 milyon metrekare mantolamaya alternatif ısı yalıtımı gerçekleştirilebilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz