28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel KampanyalarToskana Orizzonte’de Şimdi Al 10 Ay Sonra Ödemeye Başla

Toskana Orizzonte’de Şimdi Al 10 Ay Sonra Ödemeye Başla

Toskana Orizzonte projesinde Nisan ayı boyunca sürecek yeni bir kampanyaya başlandı. Bu kapsamda yüzde 20 peşinatta sonra 10 ay boyunca ödeme yapılmıyor…

Büyükçekmece Göl Vadisi içinde hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi Arıkan Yapı imzası taşıyor. Tek katlı villa konseptinde yaşama geçirilen Toskana Orizzonte projesinde yeni bir kampanyaya başladı.

Nisan ayı boyunca geçerli olacak olan kampanya kapsamında Arıkan Yapı yüzde 20 peşinat sonrası 10 ay boyunca ödeme almıyor. Kalan tutar ise yüzde 60’ı 10 ay sonra, yüzde 20’si teslimlerde ödenebiliyor.

Üç etaptan meydana gelen projede birinci etapta Ekim 2015’den ikinci etapta ise Haziran 2016’dan beri yaşam devam ediyor. Üçüncü etabın ise Haziran 2018’de teslim edilmesi planlanıyor.

Toplam 440 dönüm alan üzerinde yaşama geçirilen Toskana Orizzonte projesinde 3. etap 210 dönüm alanda 80 adet villadan meydana geliyor. Yüksek kotta bulanan villalaryla dikkat çeken üçüncü etap, sosyal tesislere de yakın mesafede yer alıyor.

200 milyon dolar toplam yatırım değerine sahip olan Toskana Orizzonte projesinde 1068 dönüm üzerinde üzüm bağları, zeytinliği, hobi bahçeleri, futbol sahaları, tenis kortları, çok amaçlı kapalı spor salonu, şehir parkı, köprüleri, DolceVita spor ve yaşam kompleksi, alışveriş merkezi, köy fırını, köy kütüphanesi, köy kahvesi, köy bakkalı, restoranları, yürüyüş parkurları bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz