25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerDekorasyonL'unica'nın Yeni Koleksiyonu İle Bahçelerde Akdeniz Esintisi

L’unica’nın Yeni Koleksiyonu İle Bahçelerde Akdeniz Esintisi

L’unica’nın yeni koleksiyonunda yer alan Costa taş masa Click sandalye ile konbinleniyor. Costa masa ve Click sandalyeler bahçelere akdeniz esintisini taşıyor…

L’unica’nın 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan Costa taş masayı, Danimarka’nın yetenekli tasarımcılarının imzasını taşıyan Houe’nin Click koleksiyonunda yer alan sıra dışı lego sandalyeleriyle kombinliyor ve böylece Akdeniz ruhunu kişiselleştirerek bahçelere taşıyor.

L’unica’nın yeni koleksiyonunda yer alan ve zamansız bir tasarım olan Costa taşmasa, ayaklarında bulunan detaylarının yanı sıra üzerindeki doğal ve sade görünümlü taş platformla da dikkat çekiyor. Yazaylarının vazgeçilmezi açık mekanlara Akdeniz sıcaklığı ve estetiğikatan Costa taşmasa, tasarımında kullanılan taş detayı ile bahçelere prestij ve değer katıyor. Uzun yıllar sonra bile eskimeden hep yeniymiş gibi duracak olan Costa taşmasa, Neo-İskandinav tarzı tasarımlarıyla farklılaşan Houe‘nin Click koleksiyonunda yer alan sıradışı ve zamansız sandalyeleriyle kombinlendiğinde dış mekanlarda adeta zamanı durduruyor.

Bambu ve ince metalin birleşiminden oluşan şık ve zamansız bir tasarım olan Click sandalye, arkasında bulunan klipslerin çıkabilmesi sayesinde adeta bir lego gibi istenilen şekilde renklendirilerek kişiselleştirilebiliyor. Farklı icatlarıyla öne çıkan mucit marka Houe, kendi zevkinize ve hayal gücünüze göre karteladaki sekiz rengi kullanarak kendi sandalyenizi tasarlamanıza imkan tanıyor.

Click sandalyenin, sadelikten hoşlananlar için düz siyah seçeneği de bulunuyor. Özgün tasarımıyla birçok ülkede ödül almış olan Click sandalye, estetik ve ergonomiyi kusursuzca birleştiriyor ve Costa Taş Masa ile muhteşem bir uyum sağlıyor. Sallanan sandalye, yemek sandalyesi ve pozisyonlu sandalye olarak üç farklı seçeneği bulunan Click sandalyeler, farklı pozisyon alternatifleri sayesinde günün her anını keyiflendirmeye hazır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz