19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriToki'nin Bu 6 İlde Başvuruları Başladı

Toki’nin Bu 6 İlde Başvuruları Başladı

TOKİ, 6 ilde yer alan konutları için bugünden itibaren başvuru toplamaya başladı. İşte detayları…

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Erzincan, Gaziantep, Kocaeli, Malatya, Osmaniye ve Yozgat’ta yer alan konutları için bugün başvuruları kabul etmeye başladı.

1)Erzincan Yalınbağ Toki Konutları
Erzincan Yalınbağ Toki Konutları’nda 116 konut çekilişsiz, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Başvurular 30 Haziran’a kadar Halk Bankası Erzincan Şubesi tarafından kabul ediliyor.

2) Gaziantep Şehitkamil Beykent Toki Evleri
Gaziantep Şehitkamil Beykent mahallesi birinci ve ikinci etapta engellilere özel yaşama geçirilen 28 konut için başvurular başladı. 7 Haziran’a kadar Halk Bankası Gaziantep Karataş şubesinden başvuruların yapılabileceği projede kura çekilişi 12 Haziran’da gerçekleşecek. Projeye başvuruda bulanacakların en az yüzde 40 engelli olması gerekiyor.

3) Kocaeli Kandıra Toki Konutları
Kocaeli Kandıra’da alt gelir guruba özel üretilen 95 konut için başvurular başladı. Kocaeli Kandıra Toki Evleri için başvurular 16 Haziran’a kadar Ziraat Bankası Kocaeli Kandıra şubesine yapılabiliyor.

4) Toki Malatya Konak Evleri
Toki Malatya Merkez Konak mahallesinde yer alan 6 konutu açık satışa çıkardı. Konutlar için başvurular 30 Haziran’a kadar devam edecek.

5) Osmaniye Yeşilyurt Toki Konutları
TOKİ Osmaniye Yeşilyurt’ta yer alan 1 adet konutu açık satışa sundu. Başvuruların bugün başladığı projede 30 Haziran’a kadar Halkbankası Osmaniye şubesinde başvuru yapılabilecek. Projede yer alan 2+1 dairenin fiyatı 127 bin 620 TL olarak belirlendi.

6) Yozgat Saraykent Toki Evleri
Yozgat Saraykent Toki Evleri başvuruları bugün itibariye başladı. 27 konuta çekilişsiz, kurasız, başvuru önceliğine göre sahip olunabilecek. Projede başvurular 30 Haziran’a kadar Ziraat Bankası Yozgat Saraykent şubesine yapılabilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz