2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriMuğla'da 10.8 Milyon TL'ye Satılık 2 Arsa

Muğla’da 10.8 Milyon TL’ye Satılık 2 Arsa

Muğla Akçaova ve Salihpaşalar’da yer alan arsalar 10 milyon 850 bin TL’ye satışa çıkıyor. Arsaların ihalesi 15 Haziran’da yapılacak…

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Akçaova ve Salihpaşalar mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa çıkarıyor. Toplam 10 milyon 850 bin 952 TL istenen arsaların ihalesi 15 Haziran 2017 günü yapılacak.

Muğla’daki arsaların ihalesi 09:30 ve 10:00 saatlerinde Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odası’nda gerçekleşecek.

İhaleye katılacaklardan istenen belgeler; gerçek kişilerde, yasal yerleşim yeri belgesi ile Nüfus cüzdan fotokopisi veya tasdikli bir örneği, T.C. kimlik numarası, tüzel kişiler de ise 2017 yılı içinde Ticaret ve Sanayi Odasından veya ilgili diğer kurumlardan alınmış sicile kayıtlı olduğuna dair belge, vergi kimlik numarası, noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri, ihaleye vekaleten gireceklerin nüfus kayıt örneği, noter tasdikli vekaletname örneği ile ayrıca satın almak istedikleri taşınmazlara ait yatıracakları geçici teminat makbuzunu veya banka teminat mektubunu teyit yazısı ile birlikte ihale başlama saatine kadar Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri zorunludur. Banka teminat mektubu verilmesi halinde teminat mektubunun geçici, süresiz limit içi olması ve teyit yazısının ibrazı gerekir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz