24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriTOKİ'den Turizm Çalışanlarına Ev Müjdesi

TOKİ’den Turizm Çalışanlarına Ev Müjdesi

TOKİ Başkanı Ergün Turan, turizm çalışanları için yeni projeler yapacaklarını belirterek Antalya’da 583 konutluk projenin ihalesini tamamladıklarını açıkladı…

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, turizm sektöründe çalışan emekçiler için de yeni projeler geliştirdiklerini açıkladı. Turan projenin ilk etabında Antalya’da 583 konut inşa edeceklerini, ilk etap için ihaleyi gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Evi olmayan turizm sektörü çalışanları için yeni konutlar inşa edeceklerini ifade eden Turan, “Alt gelir grubu turizm çalışanları kira öder gibi ev sahibi olacak. 250 ila 400 lira taksitle ve bu bedeli evlerine taşındıktan sonra ödemek kaydıyla ev sahibi yapacağız.” dedi.

50 bin 40 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek olan proje 3 tipte tasarlanan 13 blok halinde yükselecek. Projede çocuk oyun alanı, basketbol sahası, gazebo ve bitkilendirme gibi donatı ve peyzaj uygulamaları ve kültür merkezı hayata geçirilecek. Kültür merkezinde 8 atölye, kütüphane, sergi salonu, fuaye alanı ve 260 metrekare büyüklüğünde çok amaçlı salon yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz