28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerDekorasyonLoda Mobilya'dan Prisma Yatak Odası

Loda Mobilya’dan Prisma Yatak Odası

Loda Mobilya Prisma Yatak Odası takımını görücüye çıkardı…

Sıcak, özgün ve tamamen size özel… İşte, yatak odalarını tanımlamak için en doğru kelimeler. Ezber bozan, enerjisiyle fark yaratan, ruhuyla yaşam alanlarına derinlik katan bir Loda tasarımı… İmza attığı koleksiyonlarla özgün bir deneyimin kapılarını aralayan Loda Mobilya, Prisma ile yatak odalarınızı yeniden tanımlamaya ve tamamlamaya geliyor.

Ezber bozan bir yatak, karakterli bir takım…
Kişiliği olan ve sıcak bir yatak odası yaratmak isteyenlerin hayır diyemeyeceği Prisma Yatak Odası, cesur dokunuşlarıyla çarpıcı bir etki bırakıyor. Freze cevizin lake ile olan uyumunu gözler önüne seren Prisma, renk ve dokudaki detayları başarılı bir şekilde harmanlıyor.

Her tasarımıyla yatak odalarına özgün bir imza bırakan Loda, ahşabın güçlü duruşunu bu imzanın bir parçası yapmayı ihmal etmiyor. Prisma, doğal ahşap görüntüsü ile sıcak bir atmosfer yaratırken aynı zamanda natürel izler taşıyan iddialı bir tasarım ortaya koyuyor. Takımın en dikkat çeken parçası yatak, tamamı özel kumaşlarla kaplı formu ve havada durma hissi uyandıran orta ayak detayları ile sıra dışı bir etki yaratıyor. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra işlevsel özellikleriyle de fonksiyonellikten ödün vermeyen Prisma Yatak Odası, şifonyer ve gardırobuyla geniş bir depolama alanı sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz