15 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaGüncel Emlak HaberleriTOKİ'den borcunu kapatana indirim!

TOKİ’den borcunu kapatana indirim!

Bugüne kadar bir çok proje geliştiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ikinci borç bitiren kampanyaya imz atıyor. TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre Yüzde 24 indirim kampanyası 21 Eylül’de başlıyor.

Borçunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yüzde 24 indirim fırsatı sunan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı aynı zamanda borcunun en az yüzde 25’ini kapatana yüzde 24 iindirim uyuluyor.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve işyeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeni ile geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini ifade etti. Turan, vatandaşların bu yöndeki beklentileri üzerine 2018 yılı için indirim kampanyamızın ikincisini düzenlemeye karar verdiklerini söyledi. Bu kampanyada indirim oranı yüzde 24’e çıkardıklarını belirten Turan, indirim tarihi ve koşullarının belirlendiğini daha önce açıklamıştı.

Turan, kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının 21 Eylül – 19 Ekim 2018 tarihleri arasında ilgili bankaya başvuruda bulunabileceğini belirterek, “Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın son başvuru tarihine kadar başvurularını yapması gerekir. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak” demişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz