28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerTOKİTOKİ Seferihisar kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Seferihisar kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Seferihisar kura sonuçları isim listesi ne zaman açıklanacak, nereden öğrenebiliriz? TOKİ 100 Bin Sosyal konut projesinde ikinci konut kuraları çekiliyor. TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçları açıklanıyor. Toplu Konut idaresi bugün saat 11:00’da başlayan Seferihisar TOKİ kura sonuçlarını açıkladı mı?

Milyonu aşan TOKİ konut başvuruları sonrasında bu kez kura çekilişi heyecanı yurdun dört bir yanında yaşanıyor. İlki 24 Şubat tarihinde İzmir Karabağlar konut projesi için yapılan kura çekilişinin ikincisi ise Seferihisar ilçesinde hayata geçirilecek konutlar için düzenleniyor. TOKİ 100 Bin sosyal konut kura çekilişleri hızla devam ediyor. Haziran ayına kadar sürecek 100 Bin sosyal konutları için kura çekilişlerinde bugün İzmir Seferihisar konutları için düzenleniyor.

TOKİ İzmir Seferihisar konut kura çekilişi sonuçları! İzmir seferihisar TOKİ kura sonuçları isim listesi 25 Şubat açıklandı. Tıkla öğren...
TOKİ İzmir Seferihisar kura sonuçları isim isim tüm liste! 25 Şubat 2020

Seferihisar TOKİ konut kura sonuçları şimdiden merakla bekleniyor. Peki TOKİ Seferihisar kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ 100 Bin sosyal konut programında başlayan kura çekilişleri İzmir Karabağ konut kura sonuçlarının açıklanması ile başladı. Bugün saat 11:00’da başlayan TOKİ İzmir Seferihisar kura çekilişi tamamlandığında isim isim tam kura sonuçları listesi haberimizin hemen altında verilen linkte yer alacak. Kura çekilişi Seferihisar Belediyesi düğün salonunda saat 11:00’da başladı.

TOKİ Seferihisar kura sonuçları isim listesini görmek için tıklayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz