19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriDükkandediğin.com nerede, nedir? (Dükkan Dediğin)

Dükkandediğin.com nerede, nedir? (Dükkan Dediğin)

Reklamları sıkça televizyonlarda dönmeye devam eden “Dükkan Dediğin” reklamı ile büyük ilgi gören cadde dükkanları satışlara başladı. Talep toplanma işlemi başlatılan ve iş dünyasına farklı bir soluk getirecek projede dükkan fiyatları ne kadar, kaç liradan başlıyor?

Son 1 haftadır her TV kanalında sıkça reklamı dönen dükkan dediğin nedir, bu proje nerede? Dukkandedigin.com dükkanları hakkında en son, en yeni bilgiler…

dukkandedigin.com

Bir markalı proje olarak satışlarına başlanan ve Dükkan Dediğin sloganı ile boşluklarını dolduran dukkandedigin.com internet sitesi üzerinden talep toplanmaya başlandı. Dükkan dediğin bir iş yeri sahip olmak isteyen herkese cazip seçeneklerle dükkan satışı gerçekleştirilen bir proje. BU projede hazır dükkanlar, yüksek getirileri ile ön talebe sunuldu. Her ne kadar Fiyatları açık olarak belirtilmese de şimdiden büyük ilgi görüyor. Siz de dükkan dediğin nedir diye sorguluyorsanız, dukkandedigin.com web sitesi üzerinden form doldurarak müşteri hizmetlerinden bilgi almanızı öneririz.

BURADAN FORMU DOLDURUN TÜM BİLGİLER MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ TARAFINDAN SİZE İLETİLSİN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz