3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriToki Park Mavera 3 Sertifika Fiyatları

Toki Park Mavera 3 Sertifika Fiyatları

Park Mavera 3 projesi satışa çıktı. Projede uzun zamandır konuşulan gayrimenkul sertifikası uygulaması da satışlarla birlikte başladı. İşte Toki Park Mavera 3 Sertifika Fiyatları..

Gayrimenkul sertifikası uygulaması Türkiye’de bir ilk olarak Park Mavera 3 projesi ile başlıyor. Park Mavera 3 projesi İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir’de yer alıyor.

Park Mavera 3 projesi Makro İnşaat ve Toki işbirliğinde hayata geçiriliyor. Projenin ve gayrimenkul sertifikasının detayları bugün TOKİ Başkanı Ergün Turan ve Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan tarafından açıklanacak.

Toki Park Mavera 3 Sertifika Fiyatları
Toki Park Mavera 3 sertifika fiyatları pay bazında 42.50 TL olarak belirlendi. 218 dairenin gayrimenkul sertifikalı olarak sunulduğu projenin her dairesinde farklı sayıda pay bulunuyor.

Toplam 723 konut ve 31 ticari birimden meydana gelen Park Mavera 3 projesinin 36 ayda teslim edilmesi planlanıyor. Park Mavera 3 projesi dev kamu projelerine yakın bir mesafede konumlanıyor.

Park Mavera 3 projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yüzme havuzu, fitness center, hamam, sauna, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, otopark, güvenlik gibi imkanlar yer alıyor.

PARK MAVERA 3 GAYRİMENKUL SERTİFİKASI İÇİN TIKLAYINIZ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz