24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriPark Mavera 3 Gayrimenkul Sertifika Metrekare Fiyatları

Park Mavera 3 Gayrimenkul Sertifika Metrekare Fiyatları

Toki Makro İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Park Mavera 3 projesinde gayrimenkul sertifikası uygulaması ile satışlar başladı. İşte Park Mavera 3 gayrimenkul sertifika metrekare fiyatları…

İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir’de yer alan Park Mavera 3 projesi Toki ile Makro İnşaat işbirliğinde yaşama geçiriliyor. Projede Türkiye’de bir ilk olarak gayrimenkul sertifikası uygulaması da başlıyor.

Park Mavera 3 projesi 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinde toplam 723 adet konuttan meydana geliyor. Projede konutların yanı sıra 31 adet ticari birimde bulunuyor.

Park Mavera 3 projesinde daire teslimlerinin 36 ayda yapılması öngörülüyor. Park Mavera 3 projesinde 218 daire gayrimenkul sertifikalı satışa sunuluyor.

Park Mavera 3 Gayrimenkul Sertifika Metrekare Fiyatları
Park Mavera 3 gayrimenkul sertifika metrekare fiyatları olarak değil de pay fiyatları olarak belirlendi. Her dairede farklı payın bulunduğu projede gayrimenkul sertifika fiyatları 42.50 TL olarak açıklandı.

İçerisinde yüzme havuzu, fitness center, yürüyüş yolları, cadde mağazaları, cafe ve restoran, spor sahaları, sauna, buhar odası, otopark ve güvenlik gibi imkanların yer aldığı Park Mavera 3 projesi dev kamu projelerine yakın mesafede konumlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz