28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel Emlak HaberleriTOKİ 24 İlde 252 Arsayı Satışa Sundu

TOKİ 24 İlde 252 Arsayı Satışa Sundu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),bedeli 1 milyar 242 milyon 559 nin TL olan arsaları “Açık Artırma” yöntemiyle satışa sundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Antalya, Balıkesir, Çankırı, Çorum, Edirne, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Muğla, Samsun, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ, Van ve Yozgat illerinde toplam 4.367.296 metrekare büyüklüğündeki 252 arsayı satışa sundu.

Bedeli 1 milyar 242 milyon 559 bin TL olan arsalar “Açık Artırma” yöntemi ile satılacak.

Açık artırma 12 Aralık 2019 Perşembe günü saat 13.30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde yapılacak.

Arsaların nitelikleri şöyle; konut, gelişme konut, ticaret, okul, rekreasyon, fuar, sosyal tesis, özel sağlık, açık spor tesisi, küçük sanayi, et ve süt entegre tesisi, konut dışı kentsel çalışma, ve plansız arsalar.

Alıcılar arsalara yüzde 25,35 peşinat 48 ve 60 ay vade seçenekleri ile sahip olabilecekler.

Satışa sunulan arsalardan bazılarının özellikleri:
Ankara Ayaş’ta plansız arsalar, Gölbaşı ve Keçiören’de konut alanları, Antalya Finike’de gelişme konut alanları, Çankırı’da plansız arsalar açık artırma sunuldu.

İstanbul Başakşehir’de konut ve özel sağlık tesisi arsası, Kâğıthane’de ticaret niteliğindeki arsalar açık satışa sunuldu.

Kırşehir’de konut alanı niteliğindeki arsalar, Kocaeli’nde fuar, sosyal tesis ve konut dışı kentsel çalışma alanı niteliğindeki arsalar açık artırmaya sunuldu.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye www.toki.gov.tr ve www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz