23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaDiğerDekorasyonTEPE HOME’DAN GENÇ ODALARINA ÖZEL ÖNERİLER!

TEPE HOME’DAN GENÇ ODALARINA ÖZEL ÖNERİLER!

Eylül ayının gelmesi ve okula dönüş sezonun açılmasıyla genç odası mobilyalarına olan talep her geçen gün artmaya başladı. Gençlerin çalışma verimliliği ve uyku kalitesi için büyük önem taşıyan odalarının dekorasyonunda nelere dikkat etmek gerekiyor? Tepe Home sizler için yanıtlıyor.

Çocuğunuzun fikirlerini dikkate alın
Çocukların ve gençlerin zamanlarının büyük bölümünü geçirecekleri odalarının dekorasyonunda onların fikirlerine öncelik vermek önemlidir. Çocuklarınız için kendilerini daha özgür ve iyi hissedecekleri bir ortam yaratırken kendi tarzlarını yansıtmaları konusunda onları desteklemeniz büyük fark yaratacaktır. Fakat büyüme sürecinde, yıllar hatta kimi zaman aylar içinde çocuğunuzun zevkinin ve tarzının değişebileceği de göz ardı edilmemelidir. Bu nedenle mobilyalarda daha sade alternatiflere yönelerek çocuğunuzun zevkine göre aksesuarlarla yapılacak değişikliklerle odanın tarzını tamamen ve daha sık değiştirilebilirsiniz

Tepe Home’da farklı zevklere hitap eden genç odası mobilyalarının yanı sıra odanın tarzını bütünleyen; dekoratif aynalar, renkli tablolar, puf ve koltuklar gibi birçok seçenek bulunuyor.

Çalışmayı ilgi çekici hale getirin

Çocukların kendilerine ait bir çalışma alanlarının olması çalışma alışkanlıklarının oluşması için kritik öneme sahiptir. Aynı zamanda bu alanın çalışmaya elverişli konforu, fonksiyonelliği ve dekorasyonu sunmasının önemi büyüktür. Çok sık dikkatlerini dağıtacak dekoratif objeler kullanılmamalıdır. Verimli bir çalışma alanı oluşturmak için en çok dikkat edilmesi gereken noktalardan biri işlevselliktir. Çalışma masası ve kitaplığın boyutu, yeterli saklama alanlarının bulunması, konforlu bir sandalye seçimi gibi fonksiyonel özelliklerin yanında mobilyaların birbiri ile uyumlu olması, ortamın yeterli ışığı alması gibi unsurlar da göz önünde bulundurulmalıdır. Bununla birlikte çalışma masasının önünde veya yakınında kişiselleştirilebilir bir pano olması, eğlenceli objeler, duvar posterleri gibi aksesuarlar çocuğunuzun çalışma motivasyonunu artırabilir.

Zengin ürün gamı ile hem gençlere hem de home office çalışanlara özel verimli, fonksiyonel ve konforlu çalışma alanları oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeyi Tepe Home’da bulabilirsiniz.

Uyku kalitesi ve oda düzeni çok önemli

Zaman geçirmekten keyif aldığı, konforlu ve kendine ait bir alana sahip olmak çocuğunuza kendisini özel hissettirecektir. Aynı zamanda odanın düzenini sağlayacak yeterli büyüklükte, fonksiyonel kullanım sunan gardırop, baza, şifonyer gibi mobilyalar dağınıklığın önüne geçecektir.

Birbirinden konforlu yatak alternatiflerini, farklı tarzlarda karyolaları, saklama alanı sunan bazaları, fonksiyonel kullanımları ile dikkat çeken gardırop, şifonyer ve komodin seçeneklerini Tepe Home’da inceleyebilirsiniz.

En iyisini hak edenler için çağdaş tasarım çözümleri sunan Tepe Home kaliteli ürünleri avantajlı fiyatlarla müşterileri ile buluşturuyor. Genç odalarında, bahçe mobilyalarında, çeşitli dekor ürünlerinde ve peşin ödemelerde indirim kampanyalarının yanı sıra 9 aya varan taksit fırsatıyla da müşterilerine ödeme kolaylığı sağlıyor. Yaşam alanlarınıza taze bir dokunuş getirecek birbirinden güzel tasarımlara avantajlı fiyatlarla sahip olmak için Tepe Home mağazalarına göz atmayı unutmayın!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz