26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonTepe Home'dan Büyük Fırsat

Tepe Home’dan Büyük Fırsat

Tepe Home yeni mobilyalara sahip olmak isteyenlere 2017 fiyatlarını sunuyor…

Tepe Home, Ocak ayında değişmeyen fiyatları ile dekorasyon severlere büyük fırsat sunuyor. Türkiye’de mobilya ve dekorasyon alışverişi deyince akla gelen lider markalardan Tepehome; Geniş ürün yelpazesi, farklı fiyat seçenekleri ve ödeme kolaylıkları ile her zevke hitap eden koleksiyonları ile sezonu 2017 fiyatları ile devam ettiriyor.

Sezonun en gözde parçalarından oluşan Chester koltuk Norma, Polka, Napoli ,Nancy, Carina oturma grupları , yenilenen kumaş ve tarzı ile oturma odalarınızda şıklığın ve yeniliğin tadına varacaksınız. Güçlü tasarım ve kalitesinden asla ödün vermeyen tepe home yemek odası ve yatak odası modelleri ile şıklığı evinizin her köşesinde hissedeceksiniz.

İster yemek odası, yatak odası isterseniz de oturma grubu, tüm mobilyalarda net yüzde 40 indirim nakit ödemelerde ise ekstra yüzde 10 fırsatı ile birlikte 2017 fiyatları Tepe Home mağazalarında devam ediyor. Dünya trendlerini evinde yaşamak isteyen herkes tepe home mağazalarında stil danışmalarında eşliğinde bol çeşit ve fiyat avntajlı ürünlerle dünya standlarını evine taşıyabilir.

Hayallerinizi ve farklı tarzları evlerinize yansıtmanın kolay ve ulaşılabilir adresi Tepe Home sizleri mağazalarına davet ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz