27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerDekorasyonTEPE HOME DÖRDÜNCÜ POP UP MAĞAZASINI FORUM ANKARA AVM’DE AÇIYOR!

TEPE HOME DÖRDÜNCÜ POP UP MAĞAZASINI FORUM ANKARA AVM’DE AÇIYOR!

Türkiye’nin en sevilen mobilya ve ev dekorasyon markası Tepe Home ‘Pop-up’ Geçici mağazacılık uygulamasına Forum Ankara AVM ile devam ediyor. Mobilya ve ev dekorasyon ürünlerinin sergileneceği “Pop-up” mağaza 31 Mart’ta açılıyor.

Perakendecilerin daha fazla tüketiciye ulaşmak ve yeni lokasyonlarda müşteri tercihlerini deneyimlemek amacı ile 2-5 ay süre ile küçük metrekarelerde açtıkları konsept mağazalar olarak adlandırılan ‘Pop-up’ Geçici mağazacılık Avrupa ve Amerika’dan sonra Türkiye’de de uygulanmaya başladı. Bu markalar arasında yer alan Tepe Home, 2017 yılından itibaren Ankara ve İstanbul’da açmaya başladığı ‘Pop-up’ mağazalarından dördüncüsünü 31 Mart’ta Forum Ankara AVM’de dekorasyon severlerle buluşturuyor. Mağaza 2 ay süre ile açık kalacak.

Tepe Home’un Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Uluocak yaptığı açıklamada, Tepe Home ‘Pop-up’ Geçici mağazacılık uygulamasını ilk olarak geçen sene Ankara’da başlattıklarını, aynı yıl İstanbul’da Viaport AVM ve Marmara Forum AVM’de “Pop-up” mağaza açtıklarını belirterek, Forum Ankara AVM’de iki ay süre ile açık kalacak mağazada hedeflerinin, bulunulan lokasyonda tüketiciyi anlamak, tercihlerini deneyimlemek olduğunu söyledi. Uluocak, “Tepe Home olarak stratejimiz 3000-5000 metrekare büyük metrekareler yerine orta ölçek konsept mağazalar yaratarak frekansı artırmak ve daha çok müşteriye ulaşmak. Pop up mağazalar hem bizim, hem de müşterilerimiz için önemli bir deneyim oluyor” dedi.

Forum Ankara AVM’de Haziran ayına kadar açık olacak olan Tepe Home Pop Up Store’da sezon ürünlerinden hazırlanan konseptler dekorasyon severlerin beğenisine sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz